pisik scrie:@RunnerX...umple si tu 4-5 CE3 in fiecare seara (cum as face eu daca n-as fi ramas doar cu doua) si stii ca esti asigurat toata ziua. tine-le aplecate la 45 de grade, cu gaurica pe care bagi seringa nu inspre tine ci inspre birou, pregateste dopuletul buclucas in penseta dinainte si poate reduci pierderea de lichid. oricum, depinde de fiecare CE3 in parte, fiecare cu hachitele lui. unul curge, unul nu face condens deloc, altul da scurt...etc.
sau incearca sa scimbi forma pensetei.incearca una care seamana cu un foarfec, dar are cele doua varfuri destul de apropiate ca sa incapa in carto
asa si fac le incarc pe toate sau in ordinea in care se termina am zis acolo ca ar fi un dezavantaj pe care il consider, cu privire la incarcat crede-ma ca am incercat in toate pozitile si in picioare si aplecat si cu dop pe filet si pe baterie si cu filetul in sus apoi pus acel dop minuscul..... tot se pierde lichid, citeodata cind schimbi temperatura de la rece la cald se ineaca cu lichid dar dupa ce il sufli merge perfect de aici si concluzia ca pierde mult lichid oricum am antrenament cu el penseta .... dopulete, seringi in viata mea nu am umblat cu asa ceva in sensul ca le folosesti zilnic dar... la ce este in stare pentru mine este pe locul I pentru aroma, th si felul facil de a trage din el , niciodata nu am simtit gust de ars decit in momentul cind am ramas fara lichid, era sa uit unul dintre ele nu mai mergea bine scotea aburi grosi si foarte putin aproape fara gust, jos la filet are acel contact, am scos contactul pastila aceea mica, l-am curatat (
http://www.youtube.com/watch?v=DYpMKK7W2V8) si merge ca nou, de regula le curat odata la o saptamina sau .... depinde de lichidul vapat cit de inchis la culoare este pe cind la ego-t sau ego-c odata la 2 zile.
mersi kshkval pentru parere asupra CE4 fara plus cu toate ca nu este singulara, nu de alta era sa-mi iau unul .... alta cheltuiala in plus, sau de fapt sa fiu un bun samaritean ma duc sa-i dau batranei

PS:in acest post mi-am spus doar parerea, experienta nu vreau sa schimb nici o parere a fost doar opinia mea , scuze pe cei care poate i-am contrazis nu am avut aceasta intentie.