CE3 Smokymizer urmasul lui G4 ?

Discutii despre modele si componente

Re: CE3 Smokymizer urmasul lui G4 ?

Mesajde johnnypetre » Vin Ian 27, 2012 8:05 pm

nu exista inca pisicuto. ramai la smoky . nici nu te gandi la ce4. parerea mea.

si apropo , pt a nu curge deloc la incarcare eu folosesc un cap(ac) de seringa de aici http://www.johnsmoke.info/cumpara/ac-se ... ic-1924829 . si tin smokymizor invers cand il umplu. apoi ii pun capacelul folosind tot seringa (deci nu mai am nevoie nici de penseta) si gata. sunt printre cele mai bune cleromizoare momentan alaturi de gs 312.(care au rezistenta sus in schimb cu toate dezavantajele si avantajele tipice).

eu ma chinui sa explic ca sunt super atata timp cat stii sa umbli cu ele. curatari o gramada pana sa se arda etc.

ps . incearca si un d-asta daca tot veni vorba http://www.johnsmoke.info/cumpara/carto ... ml-2442059
ps 2 . cartomizoare boge lr ai incercat ?

succes
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde pisik » Vin Ian 27, 2012 8:45 pm

mersic mult pentru ambele raspunsuri.
ce se zbate creierul meu sa priceapa cum tii tu smoky invers :lol:
chiar daca nu pricep, nu-i problema...am o dexteritate cu penseta...si fiindca am degetele mici, doar pun dopul pe pozitii si il imping cu unghiuta, na...sac! ma frustreaza alea defecte la smoky..in rest...super ok
o sa ma banghesc mai cu atentie la ce mai ai tu prin linkurile alea...
gs312 am incercat vreo 2 fumuri....e misto th....dar....cu acelasi lichid, adica mab de la Joytech, un lichid care pe smoky mi se pare super, pe GS312 are gust de balegar...serios! nu de la inceput, cand tragi ci cand il expiri....pun pariu ca nu e vina mea daca ma-ntelegi ;) mi-e frica sa mai incerc....

niste posturi de pe forum, inclusiv unul de-al tau, m-au facut curioasa cu boge...si-am ramas asa....fiindca nu se mai gasesc, cel putin pe vapers....ma tot uit de vreo saptamana-doua....astept sa ma anunte daca reapare...zicea cineva ca le scot de pe piata. of!
vaping like there's no tomorrow...
pisik
Vaper

Mesajde johnnypetre » Vin Ian 27, 2012 9:00 pm

oh pisicuto stai linistita ca nu le scot de pe piata. ar fi revolutie. si nu d-aia de carton :D. doar ca au aparut un pic mai mari in varianta xl de 45 mm lungime si in vreo luna vor aparea de 50mm adica exact cat dual coilurile de la smoktech
. un boge bagat in tank facut din seringi este za shit pt mine in ultima vreme.

iti dau un pm acum. poti sa ma suni pt indicatii privind smoky si alte alea.

seara buna.
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde pisik » Vin Ian 27, 2012 10:32 pm

andrastm scrie:Folosit cu mustiuc si scuturat ca si termometru nu mai ai probleme cu condensu

si cam cand se scutura? dupa incarcare? la nervi? la 10 fumuri? :) n-am incercat
pisik
Vaper

Mesajde BogdanGoim » Sâm Ian 28, 2012 1:53 am

Salut!

N-am inteles un lucru. Pe Vapers.ro este un tip de clearo CE3, iar pe tigara-electro.ro, altul. Cel de pe tigara-electro.ro, nu are dopuletul acela mic si EXTREM de dificil manipulat. "Dopul" clearomizer-ului este din silicon si are o mica intepatura pe unde trebuie introdu sacul seringii la umplere. Bineinteles nu curge nimic, nici o picatura, cu conditia sa faci plinul tinand clearomizer-ul pe verticala, cu atomizorul indreptat in sus. Dupe parerea mea, este de o mie de ori mai usor de facut plinul - si mai curat. Plus ca penseta este total inutila. Altfel, la vapat, seamana foarte mult (gust, TH, productie de vapori).

Dar tot nu m-am dumirit. Iesenii de la tigara-electro.ro, vand CE3 sau altceva sub denumirea aceasta? Am atasat o fotografie a celor 2 clearomizere
Fişiere ataşate
P1283724micL.jpg
[url="http://www.vaportalk.com/Smokefree/"]
Imagine
[/url]
BogdanGoim

Mesajde johnnypetre » Sâm Ian 28, 2012 2:07 am

Dar tot nu m-am dumirit. Iesenii de la tigara-electro.ro, vand CE3 sau altceva sub denumirea aceasta?

evidemment
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde pisik » Sâm Ian 28, 2012 2:09 am

pai pe site-ul de Iasi este CLEAROMIZOR CE3, iar pe vapers este Smokymizer ce3. Nu am incercat clearomizor ce3 ci doar ce2, tot de pe vapers si din ce mi-am dat eu seama, in calitate de incepatoare, clearomizoarele dau abur cald, rezistenta fiind, de regula, in partea de sus. vad ca modelul clearomizer ce3 (Iasi) o are jos. aburul nu e mai cald la clearomizer? daca tot le-ai incercat....
pisik
Vaper

Mesajde johnnypetre » Sâm Ian 28, 2012 2:14 am

ba da aburul este mai cald fiind rezistenta mai aproape de gura. de altfel la un chain vaping adica o vapare asa mai fara pauza , sistemul nu va mai putea mentine ritumul si va interveni gustul de ars, lucru ce se intampla mai rar la smoky fiind rezistenta jos, si umezirea ei facandu-se si din cauza suctiunii.

nu eu cred ca eu trebuia sa raspund , dar na am fost mai rapid. sac :D

ps acum am intrat pe respectivul site ca nu mergea mai devreme.

nici ce2 nici ce3 de pe situl lor nu sunt produse de microcig, dupa poze. deci nu sunt originalele.(si mai costa si 15 lei.)

nu ca ar conta. exista falsuri care merg bine...cateodata.

bine vad ca respectivii vand si e-health deci ...
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde pisik » Sâm Ian 28, 2012 2:28 am

dap...cine vrea 2 baterii e-health gratis, aruncate de la etajul 3...le-am luat acum un an... si ma chinuiam sa trag un abur ca-mi aprindeam imediat o analoaga....si nu reuseam sa incarc filtrele nicicum...

revenind...am descoperit ca am acasa un GS360, nu 312 cum am spus mai sus. dupa o spalare la robinet si 5 minute cu uscatorul de par + dryburn, a disparut gustul de balegar :) aburii sunt chiar fierbinti...e mai cald decat la CE2 clearomizer sau giantomizer. da chiar is curioasa cum e clearomizeru CE3....
pisik
Vaper

Mesajde BogdanGoim » Sâm Ian 28, 2012 2:31 am

Nu am incercat CE2, ci doar un alt clearomizor de la vapers (GS-360), care are atomizorul in partea de sus, spre gura. Da, pot sa spun ca acela are aburul mai cald. Eu personal nu am nici o preferinta pentru temeperatura aburului, desi aburul mai cald pare sa aiba aroma mai pronuntata putin.

Eu zic sa incerci CE3-urile iesenilor

PS Amandoua clearomizoarele CE3 au atomizorul (rezistenta) jos.
Imagine
[/url]
BogdanGoim

Mesajde pisik » Sâm Ian 28, 2012 2:37 am

as incerca unul dar au niste preturi....nu numai la CE3...e criza...le mai spal o data pe astea pe care le am :)
pisik
Vaper

Mesajde BogdanGoim » Sâm Ian 28, 2012 3:04 am

Dap...pretul e cam dublu fata de un CE3 de la vapers. :mrgreen: Au o durata de viata cam de 50-60ml vapati cu curatare si dry-burn cam la 10ml.

In ceea ce priveste falsurile care merg bine, am avut noroc de neam prost cu vapatul, inca de la inceput. Tankul EGO-C pe care mi l-am luat de vreo 4 zile e prima chestie originala luata pana acum. Si toate merg cel putin satisfacator. Tigara e un KGO (king EGO) cu baterie de 1100MAh si pot vapa cam 5ml cu o baterie, adica aproape toata ziua (vaporizez cam 6-7ml pe zi) chiar si acum la peste o luna de la achizitionare.
Imagine
[/url]
BogdanGoim

Mesajde RunnerX » Mar Ian 31, 2012 2:59 pm

am 4 CE3-uri achizitionate de pe vapers si vapers-one, ce pot sa zic ..... dupa aproximativ o luna si putin merg exemplar sunt preferatele mele am 4-5 luni de cand vapez si pot zice ca am incercat ego, ego-t, ego-c, cartomizoare , dupa mine sunt net superioare fata de ego-t si ego-c aroma , th, poate la aburi este depasit si ce imi place cel mai mult la ele ca nu tragi greu fata de ego-t si ego-c , le curat odata la o saptamina si sunt ca noi, dezavantaje .... se incarca greu , consuma foarte mult lichid pierde in momentul incarcarii si citeodata mai curg cind nu le tii pe baterie, trebuie sa fii foarte atent cu acel cep :) dupa incarcare cind il pui la loc, deja am pierdut unul ... marele dezavantaj care il gasesc este ca nu il poti incarca oriunde trebuie cu seringa, penseta, etc.
RunnerX

Mesajde kshkval » Mar Ian 31, 2012 7:12 pm

Mda....cam toti sustin CE3 ul...si asta pentru ca ofera tot ceea ce trebuie sa ofere un atomizor, mai putin modul de incarcare. Poate ca mai gasiti si cateva mai defecte din prima...una peste alta....merita achizitionat ...nota 7 ...locul 3 in preferintele mele....

Urmasul lui G4 l-am gasit....se cheama CE4 fara plus microcig......decat sa dati 20 lei pe el mai bine gasiti o batrana la colt de strada si-i dati dansei...
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde pisik » Mar Ian 31, 2012 9:48 pm

@ kshkval...unde gasim clasamentul tau? adica ce ar fi pe locul 1 si 2? sa cumpere si pisik :)

@RunnerX...umple si tu 4-5 CE3 in fiecare seara (cum as face eu daca n-as fi ramas doar cu doua) si stii ca esti asigurat toata ziua. tine-le aplecate la 45 de grade, cu gaurica pe care bagi seringa nu inspre tine ci inspre birou, pregateste dopuletul buclucas in penseta dinainte si poate reduci pierderea de lichid. oricum, depinde de fiecare CE3 in parte, fiecare cu hachitele lui. unul curge, unul nu face condens deloc, altul da scurt...etc.
sau incearca sa scimbi forma pensetei.incearca una care seamana cu un foarfec, dar are cele doua varfuri destul de apropiate ca sa incapa in carto
pisik
Vaper

Mesajde kshkval » Mar Ian 31, 2012 10:00 pm

@pisik
loc 2 = ce4 plus
loc 3 = ce3 modat ( l-am transformat in map-tank sau cum io mai zice lumea )
loc 4 = cartomizoare clasice ( kanger, boge, dual coil , sub 2 ml - 1,25-2 ohm )
loc 5 = cleromizor GS ....in principiu de 2,5 ml
loc 6 = diverse, dar sub nici o forma tancuri
LOC 1....TAM..TAM...TAM....YUPIIIIIII..... inca nu l-am gasit :) ....dar caut....acum am pata pe un mod genesis ( clearomizor servisabil )...om vedea
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde bartanuiomi » Mar Ian 31, 2012 10:32 pm

[quote="kshkval"]
loc 3 = ce3 modat ( l-am transformat in map-tank sau cum io mai zice lumea )
/quote]

Am incercat si eu figura cu map-tankul sau cum s-o fi chemand ... dar nu prea mi-a iesit :oops: ... imi curgea din cand in cand si mai ales cand imi era lumea mai draga. Aceeasi pastila de CE3, remontata pe un corp netorturat cu fierul rosu si incarcata/utilizata conform "desenului" initial merge exemplar. Pacat, mai faceam si eu ceva economie de...penseta :roll: .
Poti sa-mi destanui cate cava din taina darii gaurii/gaurilor?
Multumesc anticipat,
bartanuiomi
Vaper

Mesajde kshkval » Mar Ian 31, 2012 10:55 pm

Inteleg ca-ti curge pe la filet. Din cele 5 facute si mie mi-a curs la 2 din ele. Intrucat nu pot fi supranumit ' acest Manole al Etului roamesc' , nu fac decat sa-mi dau cu parerea, fara nici un argument. Eu mi-am imaginat ca acele scurgeri se intampla prin fitilul care duce lichid la rezistenta datorita greutatii acestuia ( in seringa/tank am 3 ml ). Celor carora le- am dat 2 gauri mari am avut probleme. Ultimelor 2 le-am facut 5-6 gaurele ( cat a patruns surubelnita in cruce inrosita ) de jur -imprejur. Desi suprafata totala gaurita e mai mare, nu am nici o problema cu ele....cred ca au peste o luna de folosinta ( de fapt am renuntat la unul pentru ca m-am plictisit...nu voia sa-si schimbe gust, nu voia sa se arda ). In curand, mi-am propus ca urmatorului sa-i dau o " gaura " longitudinala....de unde e garnitura pana sus...sa vedem ce se intampla.
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde bartanuiomi » Mar Ian 31, 2012 11:46 pm

multumesc pentru raspuns.
curge pe canalul de sub rezistenta.
probabil ca voi incerca din nou, eventual varianta cu n gaurele, dar numai daca intre timp nu ma indragostesc prea tare de penseta....

stima,
bartanuiomi
Vaper

Mesajde RunnerX » Mie Feb 01, 2012 10:17 am

pisik scrie:@RunnerX...umple si tu 4-5 CE3 in fiecare seara (cum as face eu daca n-as fi ramas doar cu doua) si stii ca esti asigurat toata ziua. tine-le aplecate la 45 de grade, cu gaurica pe care bagi seringa nu inspre tine ci inspre birou, pregateste dopuletul buclucas in penseta dinainte si poate reduci pierderea de lichid. oricum, depinde de fiecare CE3 in parte, fiecare cu hachitele lui. unul curge, unul nu face condens deloc, altul da scurt...etc.
sau incearca sa scimbi forma pensetei.incearca una care seamana cu un foarfec, dar are cele doua varfuri destul de apropiate ca sa incapa in carto

asa si fac le incarc pe toate sau in ordinea in care se termina am zis acolo ca ar fi un dezavantaj pe care il consider, cu privire la incarcat crede-ma ca am incercat in toate pozitile si in picioare si aplecat si cu dop pe filet si pe baterie si cu filetul in sus apoi pus acel dop minuscul..... tot se pierde lichid, citeodata cind schimbi temperatura de la rece la cald se ineaca cu lichid dar dupa ce il sufli merge perfect de aici si concluzia ca pierde mult lichid oricum am antrenament cu el penseta .... dopulete, seringi in viata mea nu am umblat cu asa ceva in sensul ca le folosesti zilnic dar... la ce este in stare pentru mine este pe locul I pentru aroma, th si felul facil de a trage din el , niciodata nu am simtit gust de ars decit in momentul cind am ramas fara lichid, era sa uit unul dintre ele nu mai mergea bine scotea aburi grosi si foarte putin aproape fara gust, jos la filet are acel contact, am scos contactul pastila aceea mica, l-am curatat (http://www.youtube.com/watch?v=DYpMKK7W2V8) si merge ca nou, de regula le curat odata la o saptamina sau .... depinde de lichidul vapat cit de inchis la culoare este pe cind la ego-t sau ego-c odata la 2 zile.

mersi kshkval pentru parere asupra CE4 fara plus cu toate ca nu este singulara, nu de alta era sa-mi iau unul .... alta cheltuiala in plus, sau de fapt sa fiu un bun samaritean ma duc sa-i dau batranei :)

PS:in acest post mi-am spus doar parerea, experienta nu vreau sa schimb nici o parere a fost doar opinia mea , scuze pe cei care poate i-am contrazis nu am avut aceasta intentie.
RunnerX

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Hardware