nelamuriri la inceput de drum

Re: nelamuriri la inceput de drum

Mesajde adykaty » Joi Mai 05, 2011 8:38 pm

la cartuse cu vatelina sau lipton eu scot afara vatelina sau LP, picur in cartusul gol pana il umplu pe jumatate apoi pun vatelina sau LP la loc in cartus
astfel evit ca partea din interior sa nu absoarba lichid
apoi inca pic pe partea dinspre exterior pana e saturat materialul
adykaty
Vaper

Mesajde jhonutz » Joi Mai 05, 2011 8:43 pm

la lipton piramide am observat un dezavantaj.Dupa un timp plasa aia se intareste mai tare iara cartusul devine exact ca unul normal cu vatelina.

Da nu zice nimeni nimic de buretele de acvariu ;)
Oricum am ajuns la solutia : scoaterea din vatelina si rarirea, dupa indelungi teste cu PTB,bureti
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde adykaty » Joi Mai 05, 2011 8:46 pm

da asa e cu piramida
burete nu am folosit
adykaty
Vaper

Mesajde Lizicat » Joi Mai 05, 2011 9:49 pm

Am postat in alta parte raspunsul... Asta e. Deci liptonul meu e din ala prost, adica nu are plasuta aia ci tot un fel de hartie. Asa ca ... degeaba. Am rezolvat deocamdata cu injumatatirea vatelinei. Mi-a spus azi un aburitor ca el foloseste cu succes filtrul pentru hote!!!!!! Ce ziceti?
Imagine
http://tigara-de-cluj.ro/
Lizicat
Reseller

Mesajde jhonutz » Joi Mai 05, 2011 9:50 pm

Lizicat scrie:Am postat in alta parte raspunsul... Asta e. Deci liptonul meu e din ala prost, adica nu are plasuta aia ci tot un fel de hartie. Asa ca ... degeaba. Am rezolvat deocamdata cu injumatatirea vatelinei. Mi-a spus azi un aburitor ca el foloseste cu succes filtrul pentru hote!!!!!! Ce ziceti?

tot acolo ai raspunsul :D, incearca ce crezi ca ar da randamnent..si posteaza si pe aici daca gasesti ceva :)
jhonutz
Vaper Veteran

Mesajde pisik » Vin Ian 27, 2012 1:21 am

matrixxu scrie: PG ( Propilen glicolul ) ... Dezavantaje : irita caile respiratorii mai tare decat VG, abur mai putin, vapat in cantitati MARI da o senzatie similara cu o usoara febra musculara, cauzata de acidul lactic. Unele persoane au alergie la PG, dar acest lucru se afla in timp, corpul avand nevoie de aproximativ o luna de vapare intensa, ca sa se manifeste simptomele. Efectul nu este ceva de speriat, e similar cu o raceala, cai respiratorii iritate, nas care curge, ochi rosii.... pauza de maxim 2 zile, totul revine la normal. Mentionez ca fiecare persoana este diferita, si sunt toate sansele sa nu te afecteze cu nimic. Sunt foarte multi care vapeaza PG fara nici o problema, il prefera si il recomanda.

vapez cam de o luna...la inceput cam 1ml PG pe zi, acum ajung si la 3 ml PG...ca e bun :) . Lichidul este Dekang de pe vapers, deci ok. Il folosesc in diverse combinatii de arome iar concentratia de nicotina e undeva intre 4 si 8 mg....deja!... De cateva zile mi s-a uscat gatul rau tare. cel putin in prima zi am avut o senzatie continua de voma din cauza asta. o tuse seaca dar extrem de rara a aparut dupa vreo 2 zile si asta mai mult provocata de mine ca sa scap de senzatia de uscaciune. nu imi curge nasul, in schimb am asociat aparitia problemei cu un curent fiidca concomitent mi-au intepenit niste muschi pe partea dreapta.
In concluzie...nu stiu daca si problema cu gatul e de la curent sau de la PG. pe de alta parte, pana acum, timp de o luna si un pic nu am tusit sau expectorat cum ar trebui sa faca un fumator care se respecta (15 ani, 1 pachet pe zi) si ma gandesc ca abia acum incepe sesiunea de curatat hornul....e normal?...am tot cautat pe net dar am inteles ca asta ar trebui sa apara mai devreme nu dupa o luna

daca e de la vapat, e nasol...ca nu ma las si nici vg nu prea vreau ca nu merge cu cartomizoarele mele preferate.
vaping like there's no tomorrow...
pisik
Vaper

Mesajde kshkval » Vin Ian 27, 2012 1:48 am

hehehehe...merci pisik ...mi-ai dat okazia sa recitesc primul meu post de pe acest forum. ;) ce tanar si frumos eram !

Uneori mai am si eu accese de tuse seaca. Inca nu m-am prins de o cauza posibila...poate fi PGul, pentru ca, de o luna - doua, vapez amestecat cu cel putin 40% PG.
Imagine
kshkval
Vaper Veteran

Mesajde johnnypetre » Vin Ian 27, 2012 4:38 am

"nici vg nu prea vreau ca nu merge cu cartomizoarele mele preferate."

nu inteleg cine a reusit sa va convinga pe mai multi ca vg-ul nu merge in cartomizoare. eu nu am avut nici o treaba cu el.
eu de obicei le mixez dar din alte considerente.
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Mesajde pisik » Vin Ian 27, 2012 6:23 pm

eu folosesc CE3 smokymizer. fata de alte incercari, mi se par super ok...daca nu va deranjeaza sa mai gasiti cate unul defect....dar la cat costa, nu-i bai (10 lei bucata)
au un th foarte bun...si se impart in doua categorii, dupa noroc: care strang lichid sub capacel (deci consuma ceva mai multa zeama) si care nu (astea-s excelente).
ma rog...am incercat cu vreo 40% VG in ele, restul PG...trag mai greu si se duc mai repede cartomizoarele astea la VG....deci chiar am incercat...poate ca lichidul cu VG nu era unul ideal, era gros ca o peltea. il mai incerc la vara cand se mai fluidizeaza ;) . ce-i drept, lichidele de la joytech VG+PG merg bine pe modelul asta de carto.

sa-ti zic sincer...am cumparat si multe lichide PG...acu ce vrei sa fac :D
trece uscaciunea asta sau tre sa ma ingrijorez?
vaping like there's no tomorrow...
pisik
Vaper

Mesajde johnnypetre » Vin Ian 27, 2012 8:16 pm

ti-am raspuns si in partea cealalta cu smokyul.
sa iti zic si parerea mea cu pg si vg. eu pe smoky am folosit atat vg cat si pg si combinatii si chiar lichid vg cu adaos de glicerina de la farmacie. deci foarte gros lichidul si nu am avut probleme. daca iti da gust de ars sugi fara buton mai tare de cateva ori si se rezolva.

uscaciunea de care zici am simti-o la inceput cand aveam un lichid pg. cred ca trece dar ce am observat eu.
daca folosesti o perioada lunga strict vg sau pg apoi daca il folosesti pe celalat e din nou ciudat pana se obisnuieste corpul.

cam asta e parerea mea. poti dilua un lichid foarte gros cu 1-2 picaturi de alcool gen vodka sau 10% apa distilata.

daca tot iti plac smoky sa cauta cu rezistenta cat mai mica, de 2,4. eu de-alea folosesc.

succes
Nu mai fumez analoage din 20 iunie . Fost fumator de peste 3 pachete pe zi .
johnnypetre
Vaper Veteran

Anterior

Înapoi la Incepatori