Am mai studiat pe forum si am ajuns la concluzia ca trebuie sa incerc ego-t. Cred ca pentru mine , cat si pentru orice incepator, o noua ratare este fatala...bani cheltuiti, nervi...alea-alea. De aceea va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi si sa-mi raspundeti la cateva intrebari :
1 - care este diferenta intre atomizor conic sau cilindric ? Vad ca-s 2 variante dar nu m-am prins de diferenta ( exceptand geometria
2 - majoritatea folositi un amestec de lichide VG si PG....e important ?
3 - inteleg ca exista un cartus picurator...cum il identific prin magazine? care e diferenta fata de cartusul clasic si fata de tank ? pt ego, un cod, o denumire standard, ceva...
4 - cat cantaresc bateriile? 650, 900, 1000...majoritatea kiturilor contin baterii de 650...din motive economice? Eu as alege baterie de 1000 sa tina mai mult, o zi intreaga. Exista si alte criterii in alegerea bateriilor ?
5 - am citit ca bateriile se incarca mai bine/repede prin USB. Adica bag usbul in calc si astept sa se incarce bateria? ( evident ca la cealalta mufa conectez bateria )
6 - De cate atomizoare as avea nevoie pe luna ? ( ego-t , 50 tigari analoage / zi ). Dar lichid ?
7 - m-am gandit sa iau pt inceput : 1 baterie 900 mah, 2 atomizoare ego-t, 2 cartuse tank, 1 lichid VG + 1 lichid PG cele mai concentrate din ce gasesc., incarcator usb si adaptor priza ( 250 lei ). Sau oferta de 1 Mai = 210 lei + 2 sticle lichid = 50 lei , adica peste 250 lei ? Partea nasoala e ca in acest moment bugetul meu nu este stralucit si trebuie sa calculez la sange....adica sa am o tigara functionala vreo 2 saptamani cu cat mai putini bani.
8 - Ce as putea sa fac cu tigara aia DSE 103 ? mai am cartuse LOW...40 de mar si 45 de menta...le pot folosi cumva? imi da cineva 2 sticlute de lichid pe ele ?
Va multumesc pentru raspunsurile acordate si care nu sunt la misto.