rica007 scrie:o sa mai postez AICI decat cand o sa trec pe altceva,mai bun sau mai rau
o sa mai intru sa mai citesc una alta si atat,nu o sa mai deranjez,stresez pe nimeni
pe restul forumului nu vreau sa ma mai bag in seama si sa bag spam aiurea,cum au considerat altii.
pe aceasta cale rog moderatorii sa stearga tot ce este considerat spam si "bagat in seama"

sanitarium scrie:razvane, nu toti au timpul tau, sa caute topic cu topic si rand cu rand pe forum. nu cred ca se intampla vreo tragedie daca un incepator posteaza vreo intrebare deja pusa si raspunsa. nu te obliga nimeni sa citesti si nici sa raspunzi, daca asta ti se pare plictisitor. eu zic sa-i ajutam cu ce putem si sa-i incurajam.
rica007 scrie:nu ma vait,anunt sa stea linistiti cei ca tine care generalizeaza si dau in cine apuca
EU nu am pus intrebari aiurea,am preferat sa caut,EU nu am deschis topicuri si nu am cersit informatii
rica007 scrie:care e diferenta intre vaporizator si cartomizator
de trecut sigur trec la una mai ok
am simtit pe pielea mea capacitatea mica a acumulatorului
rica007 scrie:salutare baieti
inca o zi fara tigari
o intrebare am
am facut o socoteala
e mult 15 picaturi de lichid cu concentratia 24 mg?
rica007 scrie:ma declar multumit de experienta fumatului electronic
inca o aburesc cu e-helth-ul,care isi face treaba
trec la urmatorul pas,o electronica mai buna
ce imi recomandati?
ieftin si bun
momentan am ceva dificultati financiare provocate de probleme de sanatate ale familie si...trebuie sa ma multumesc momentan cu ceva mai ieftinache![]()
nu ma trimite-ti in show room ca preturile sunt maricele pentru mine momentan
o sa trec pe acolo pentru lichid![]()
deci daca aveti cunostinte care vor sa vanda o electronica ok va rog sa ma anuntati
multumesc
rica007 scrie:la asta m-am gandit si eu,ca ii creste vascozitatea,dar am verificat si de fiecare data rezervorul gol,consumat total.
o sa mai urmaresc diseara cand ajung si o sa pufai la caldura.
la serviciu inca ies afara sa pufai si sa beau cafeaua,obisnuinta,stiti voi.
care dintre cele 2 produse sa aleg?
1.
2.
Sunt cei de aici care s-au mutat in casa noua
rica007 scrie:asta e ok?
http://vapers.ro/lichidari-stoc/2-kit-j ... negru.html
rica007 scrie:dar asta e face unu,se generalizeaza si sunt acuzati toti
rica007 scrie:nu am considerat niciodata ca e ograda mea,tocmai de aceea am rugat moderatorii sa stearga,daca era ograda mea o faceam eu
constructiv?
rica007 scrie:sa iti aduc aminte ca la ideea mea s-a facut micul dictionar de abrevieri?
rica007 scrie:asa ca ramai sanatos cu stiinta ta acumulata in timp,dar nu uita de unde ai plecat si cum ai cerut la randul tau informatii
rica007 scrie:poate la vremea respectiva la fel te considerau si pe tine altii si te-au acceptat in ograda lor cu tot cu cersetoria ta la metrou
rica007 scrie:nu uitati toti ca ati fost incepatori si necunoscatori
toti incepatorii vin aici tocmai de aceea...sa ceara sfatul batranilor,nu sa ii luati la suturi ca nu stie ce este TH-ul

RazvanMihai scrie:Exista "TE ROG" si "MULTUMESC" in viata...oare strica sa le folosim?

rica007 scrie:aseara am luat lichid am cerut winsto si am primit weatern
este acelasi lucru?
imi place aroma si gustul dulceag
e vorba de VG dakang
aburesc cu placere din el,e super si il recomand

Înapoi la Jurnal de "pufaitor"
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator